5 Σεπτεμβρίου 2008

Aυτή δεν είναι κυβέρνηση, είναι ΣΟΥΡΓΕΛΟ!

Και κάθε εβδομάδα, ούτε ο κ. Πρωθυπουργός, ούτε ουδείς άλλος γνωρίζει από πού «θα τού 'ρθει», τι βόμβα θα σκάσει, τι σπυρί θα κακοφορμίσει.

* Ο βασικός μέτοχος της κυρίας Μάρας Ζαχαρέα, κύριος Θοδωρής Ρουσόπουλος, έχει όντως το «ασυμβίβαστο», είναι ασυμβίβαστος! τι ασυμβίβαστος; επαναστάτης.

* Ο κ. Βουλγαράκης! Την ώρα που ο κυρ Αλογοσκούφης σκοτώνει τον κάθε Μήτσο της επικράτειας μπήγοντάς του ένα άγριο φοροπαλούκι στην καρδιά, ο Υπουργός-που-απέτυχε-παντού, ο κ. Βουλγαράκης δηλαδή, δηλώνει... φοροφυγάς και με τον νόμο!!! Οχι μόνον έφτιαχνε εταιρείες ως μη όφειλε, ενόσω ήταν υπουργός ο πρώην Κένταυρος της ΟΝΝΕΔ, αλλά τις έφτιαχνε και off shore για να γλυτώνει τους φόρους!!! Οχι κένταυρος - γαϊδούρι αναισθησίας ο ερίφης!



* Σε τροπολογία του κ. Γεροντόπουλου προσθέτει κι άλλη τροπολογία ο... Αγνωστος Χι, προκειμένου να γλιστρήσει στη Μονή Βατοπεδίου (βοήθειά μας) λαχταριστό φιλέτο γης, απ' αυτά που τα μοναστήρια βαφτίζουν παλιάμπελα και τα τρώνε λάχανο. Ο κ. Γεροντόπουλος αυτοανακηρύσσεται βλαξ, ο κ. Κιλτίδης προσπαθεί να καρφώσει τον προηγούμενο Υπουργό και πάνω στη φάση χτυπάει ο Τατούλης.

* Αυτή δεν είναι Κοινοβουλευτική Ομάδα, είναι συμμορία που αλληλοσπαράσσεται στο «ρεστωράν» της Ντόρας.

* Αυτοί δεν είναι Υπουργοί είναι Μέτοχοι σε Μετόχια.

* Αυτή δεν είναι Κοινοβουλευτική Ομάδα, είναι βασικοί μέτοχοι σε off shore, και παντελώς αμέτοχοι σε ό,τι έχει σχέση με το αείμνηστο εκείνο «σεμνά και ταπεινά». Σεμνά και ταπεινά στο πουθενά.

Οι άνθρωποι είναι «αργότερα - αργότερα φανήκανε δυο κότερα» - κι από πίσω ο Βουλγαράκης! Διότι, ως γνωστόν, το κότερο σέρνει καράβι...

* Ουδέποτε δούλεψε στη ζωή του ο κ. Βουλγαράκης και είναι δισεκατομμυριούχος! Κι όμως κυβερνάει τις ζωές εκατομμυρίων φτωχών Ελλήνων...



ΣΤΑΘΗΣ Σ. 4.ΙΧ.2008 stathis@enet.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια: